Для бронювання телефонуйте +38 (050) 320-01-75   +38 (063) 460-12-12
 
   
     
 
    1-к квартири
    2-к квартири
    3-к квартири
    4-к квартири
    Знижки на оренду
    Бронювання
    Ваші питання
    Про компанію
    Аналітика
    Про Дніпропетровськ
Замов оренду:
+38 (050) 320-01-75
+38 (063) 460-12-12

Про плани розвитку міста на 2013 рік

Серед основних напрямків розвитку на 2013 рік - будівництво метрополітену, з'їздів з Кадакского мосту, амбулаторії на Набережній Перемоги, житлового масиву у Придніпровську і реконструкція залізничного вокзалу. Що ж до 70-річчя визволення Дніпропетровська, то масштабна підготовка до грандіозного святкування вже розпочата.

«Також триває будівництво з'їзду з Кайдацького мосту на правому березі, радіологічний корпус і поліклініка сімейної медицини на Перемозі» - поділився в інтерв'ю мер Дніпропетровська І. Куліченко. Окремо відзначив він, що основна частина об'єктів фінансується субвенціями з державного та міського бюджетів, і проте саме місто також здійснює чималий внесок у реконструкцію інфраструктури. Наприклад, продовження будівництва об'їзної дороги вимагає зносу житлових будинків. Природно необхідно переселити куди-небудь людей, і саме для цього будуються будинки в Придніпровську.

«Житловий масив Придніпровськ має великий потенціал, ця територія підходить для будівництва більше 80-ти житлових будинків. Також продовжиться будівництво житлових будинків, із залученням інвесторів, на масиві Лівобережний. У рамках державної програми продовжиться будівництво 16-ти будинків », - розповідає далі міський голова.

Важливим завданням, на думку мера, є продовження будівництва гілки метро. За всіма розрахунками роботи почнуться вже в серпні нинішнього року. І якщо все піде за графіком, то вже до 2015 року центральний проспект Карла Маркса буде відремонтовано, і Дніпропетровці побачать оновлений історичний центр міста.

Ще один новий проект - реконструкція Палацу Спорту. Це буде свого роду неповторний спортивно-розважально-виставковий центр. Так що початок робіт вже не за горами. Правдами-неправдами, але цю всю роботу планується закінчити до початку єврочемпіонату з баскетболу, який, як не складно здогадатися, проходитиме в Дніпропетровську. Також, для підтримки традицій, до чемпіонату збираються відреставрувати і вже існуючий палац спорту «Метеор».

На думку Куліченко, важливими і необхідним питанням стоїть реконструкція залізничного вокзалу. Ключовим моментом тут є розподіл потоків пасажирів на поїзди далекого прямування та приміських напрямків. Для цього потрібно буде зробити під'їзди до майбутнього вокзалу з набережної. Швидше за все це буде транспортна розв'язка, бо завантаженість центральної артерії - проспекту Карла Маркса - позамежно висока, і з цим треба щось робити. Мер запевняє, що в даний момент міські архітектори вже працюють над цим проектом, так що в найближчі місяці робота піде повним ходом.

Зараз головним завданням для мера є підготовка до святкування круглої дати: 70-річчя визволення Дніпропетровська від німецько-фашистських загарбників. Плановані заходи щодо святкування пройдуть на Набережній Дніпропетровська. «У рамках святкування будуть виділені гроші на допомогу ветеранам», - каже мер міста.

 
 
  Copyright http://dneprapartments.com.ua © 2006-2019